Bevásárló kosár

A kosárban egy tétel sem szerepel...

ARMYTEK Zippy Extended Set grey onyx

ARMYTEK Zippy Extended Set grey onyx

  • Gyártó ArmyTek
  • Katalógus szám 6957713003030
  • Normál ár a boltokban
    7 300 HUF
  • Elérhetőség
    raktáron
6 570 HUF áfával
db

Termék leírása és tulajdonságai

Az Armytek Zippy tölthető kulcstartó lámpa, nem csak kulcstartóra, hanem ruházatra is könnyen felcsíptethető. Nem lebecsülendő teljesítményével, apró tömegével 12g meglepően hamar nélkülözhetetlen útitárssá fog válni, akár biztonsági tartalékként is más nagyobb Armytek lámpánk mellé, outdoor tevékenységeink során (kirándulás, horgászat, vadászat, barlangászat, stb.). Az alapcsomagban található övcsipesznek köszönhetően a lámpa testünk, felszerelésünk számtalan pontjára ráerősíthető, így mindkét kezünk szabad marad.

A 200 (160OFT) lumen fényerejű LED hatalmas 110°-os szórt fényű fénykúpot, és 60°-os szpot fényű fénykúpot sugároz, így 15 méterig egyszerre ötvözi az erős irányított fénysugárt a kellemes átmenetű szórt fényével.

3-féle üzemmódjának köszönhetően a fényereje több lépcsőben változtatható, ezáltal persze a két töltés közötti üzemidő is változni fog. Legkisebb teljesítményével, afféle túlélőfény módban (5lm) 10 órán át képes folyamatosan üzemelni, míg a közepes erősséggel 50lm 1 óra, legnagyobb fényerőnél 17 perc üzemidőt bír a ki beépített modern Li-pol akkumulátor.  Az akkumulátor töltése a széles körben elterjed micro USB csatlakozón keresztül valósul meg (az USB kábel nem tartozék).

Az összes Armytek lámpákra jellemző masszív kivitel valamint az átgondolt tervezés már ennél a kis lámpánál is tetten érhető. IP67-es besorolású por és vízvédelme 1 méter mélységű vízbeesésnek is ellenállóvá teszi, sőt a gyártó szerint 2 méter magasból történő leejtést is elviselhet a lámpa anélkül, hogy tönkremenne.

Műszaki adatok
* max. fénykibocsátás: 160 lm
* sugárzási távolság: 15 m
* fényszóródás: 110°
* üzemidő maximális üzemmódban: 17 perc
* üzemidő minimális üzemmódban: 10 óra
* súly (akkumulátor nélkül): 12 g
* víz- és porálló szabvány: IP67
* biztonságos merülési mélység: 1 m
* biztonságos zuhanási magasság: 2 m
* üzemi hőmérséklet: -10°C és +40°C között